Gran Canaria Ferieboliger AS

Gran Canaria Ferieboliger AS har beliggenhet i Loma Dos dalen, ca. 8 minutter på oversiden av Arguineguin sentrum.

Komplekset består av 13 leiligheter, 90 senger. Vi har fullt innredet kontor, som stilles til disposisjon, om ønskelig.

Kurslokalet tar opptil 30 personer. Som regel begynner kursene kl: 09:00 og frem til kl. 11:00, med en liten kaffepause imellom. Fra kl: 11:00 til 13:00 er det mulighet for lunch, ett bad i bassenget, kan også gjøre godt, før alle samles igjen kl: 16:00., deretter holder man på ett stykke utover, men ikke lengre at man får med seg solnedgangen, og kanskje ett bad igjen.

Hvis det er ønskelig, kan vi tilby felles grilling om kvelden, vi kan arrangere restaurantbesøk, hvor det er karaoke f.eks., ønsker man busstur, rundt øya, kan vi arrangere det også. Vi arrangerer det våre kursdeltagere ønsker seg under oppholdet.
Oppholdet er basert på selvhushold, og vi har en dagligvarebutikk kun 300 meter fra komplekset, som er åpen fra 07:00 til 23:30 ukens 7 dager.

Alle våre leiligheter har meget god standard. Samtlige terrasser er vendt mot Atlanterhavet, hvor det er en nytelse og se solen gå ned i Atlanterhavet om kvelden. Vi tilbyr egen p-plass til hver leilighet, egen resepsjon, salg av vann og øl. Norsk vertskap som bor på anlegget.

Vi tilbyr wifi, elektronisk safe, A/C og 2 Norske tv kanaler (NRK og TV2) Vi kan også tilby felles transport fra flyplassen til vårt kompleks.

Thomas Wonsild Lund

Vår vert og arrangør på Gran Canaria